Els que ens coneixeu, sabeu que Celler Menescal no és simplement una empresa.

El nostre projecte, es soporta en il·lusions, somnis i molt treball, és a dir, en persones. És per això que un cop feta la presentació de la nova imatge del celler, volem presentar qui ho ha fet possible i qui ja forma part de la nostra família i del nostre somni.

No és altre que Javier Campo. D’una trajectòria professional impressionant, molt lligat al món del vi i considerat un dels grans dins el seu sector, entra a formar part de la família Menescal, aportant renovades energies, il·lusions i tot el seu coneixement.

El que, com molts ja sabeu, comença fa dos anys amb els VI-NOMIS, tres vins elaborats conjuntament, continua i es fa més gran amb aquesta col·laboració, on passarà a ser una clau importantíssima del departament de màrqueting i d’imatge, així com en la gestió de qualitat.

Deja un comentario